Black_Forest-1024x768.jpg healer-offering-healing-word-cloud-picture-id673510302_-_kopie_(2).jpg Chinese_roos.jpg iStock-508167616.jpg reiki-stories-project.jpg white_lotus-flower-dsc05861-wp.jpg lotus2.JPG iStock-163206152.jpg

Avalon ELA energy

Nu is het moment aangebroken dat de Avalon ELA energie terug mag komen op aarde! Juist in deze tijd van versnellingen in de kosmische energie, van verhoogde trillingen in het menselijk bewustzijn en van het steeds meer leven vanuit het hart in plaats van het ego!

De Avalon ELA energie kent geen beperkingen en de werking ervan is breed en helend, zowel op geestelijk als fysiek vlak.

Zij zorgt voor een betere overgang naar de volgende dimensie en maakt dat mensen zich veiliger, meer geaard en meer in balans voelen :-)!

Voor wie?

Een behandeling met de Avalon ELA-energy is voor iedereen en voor elke klacht geschikt!

De energie werkt voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Ze kent geen beperkingen.

Er zal altijd een verbetering optreden!

Het is alleen niet van tevoren te zeggen waar de energie naar toe gaat. Een lichamelijke klacht kan door de energie verbeterd of opgeheven worden!

Maar het kan ook zijn dat de energie voor een verhoogd bewustzijn zorgt en dat het duidelijk wordt waarom die klacht bestaat. In het laatste geval brengt de energie meer helderheid over wat veranderd moet worden.

De Avalon ELA-energy zal helpen bij de volgende problemen:

  • - Stress

  • Vermoeidheid / lusteloosheid

  • Depressie

  • Emoties als angst, onzekerheid, woede, etc.

  • Lichamelijke klachten als pijn, spanning en benauwdheid

  • Ziekte

  • Onduidelijkheid over persoonlijke doelen / welke richting moet ik op?

  • Verkrijgen van meer zelfvertrouwen / zelfkennis

  • Moeite met het loslaten van emoties uit het verleden

  • Belastende invloeden uit vorige leven(s)

Wat houdt de behandeling in?

Een behandeling met de Avalon ELA-energy duurt gemiddeld 1 - 1,5 uur en vindt plaats op een behandeltafel. De kleding kan aanblijven, al is het prettig niet te strakke kleding te dragen. Soms is het nodig sieraden of riem af te doen, als de energie daardoor niet goed door kan stromen.

Alle belangrijke energiepunten / chakra's worden vanaf het hoofd tot aan de voeten behandeld via handoplegging of het plaatsen van de handen net boven het lichaam. Soms is het nodig om bepaalde plekken even los te masseren, bijv. de kuiten, nek of hoofd.

Om de energie weer goed door te laten stromen, hebben sommige plekken meer of minder aandacht nodig. Dit gebeurt op intuïtieve wijze.
Er kunnen beelden of aanwijzingen doorkomen die van belang zijn voor je ontwikkeling. Ik zal deze uiteraard met je bespreken. Vooraf aan de behandeling stem ik me overigens ook op je af. Dit kan zijn op een thema of vraag die bij je speelt of meer in het algemeen wat voor behandeling en aandacht nodig is.

De behandeling werkt ongeveer 6 weken door en het advies is om, als daar behoefte aan is, de behandeling na ca. 4 weken te herhalen.

Belastende invloeden uit vorige levens?

Ervaar je onverklaarbare pijn, angsten, emoties of andere gevoelens / lichamelijke klachten die niet te herleiden zijn tot je huidige leven?

Dan is de kans groot dat het belastende energie is die meegenomen is uit een vorig leven en in dit leven overbodig is. Ik kan dit bij je aanvoelen en weghalen. Hiervoor is maar 1 behandeling nodig!
Het betreft een helingsmethode uit Lemurië.

Healing / reading / consult op afstand

Heb je een vraag? En/of behoefte aan een Avalon ELA-energy healing, maar woon je niet in de buurt... Aan de hand van je foto en/of naam kan ik een healing geven en informatie doorgeven die op dat moment voor je ontwikkeling van belang is!

Lichamelijke reacties

Lichamelijke reacties kunnen zijn; een ontspannen gevoel, vermoeidheid, hoofdpijn, huilen, boosheid of juist een verergering van de klacht. Dit is van tijdelijke aard. Het is raadzaam om de dag van de behandeling rustig door te brengen. De dag zelf en dagen erna is het van groot belang om veel water te drinken zodat de afvalstoffen uit het lichaam kunnen verdwijnen.

Vaak krijgt men ook inzichten, waardoor dingen helder worden en men anders gaat leven of tegen dingen aan gaat kijken.

Na de behandeling heeft uw lichaam de tijd nodig om te herstellen daarom vinden de behandelingen niet direct na elkaar plaats.