Black_Forest-1024x768.jpg healer-offering-healing-word-cloud-picture-id673510302_-_kopie_(2).jpg Chinese_roos.jpg iStock-508167616.jpg reiki-stories-project.jpg white_lotus-flower-dsc05861-wp.jpg lotus2.JPG iStock-163206152.jpg

Sensi Intence

Ernstig ziek? Chronisch ziek?
Sensitherapie begeleidt, naast de reguliere zorg, mensen met een ernstige en/of een chronische ziekte naar een optimale balans en herstel. Het protocol hiervoor bestaat uit gedrags- en voedingsadviezen, behandelingen en middelen. Allemaal geheel verantwoord, natuurlijk materiaal.

Sensi-Intence ontgifting

Wat is ontgiften?

Ontgiften is breedste zin is het lichaam ondersteunen bij het verwijderen van stoffen die er niet in thuishoren. Deze stoffen kunnen van verschillende oorsprong zijn. Sommige zijn lichaamseigen stoffen zoals residu van hormonen, afvalproducten van groei en vervanging van defecte cellen. Sommige komen van buiten en zijn restproducten van dode virussen, bacteriën en microben. Anderen zijn van chemische aard zoals sommige E-nummers, farmaceutische medicatie, de pil, gifstoffen uit nieuwe kleding, uitlaatgassen, enz.

​Waarom ontgiften?

Een lichaam wat ongewenste stoffen niet meer kan verwerken, moet deze, voor het lichaam schadelijke stoffen, tijdelijk opslaan. Die opslag gebeurt in vetweefsel, is voelbaar in gewrichten en merkbaar door het slechter functioneren van vele organen. Om kort te gaan, heel veel ziekten van vandaag zijn mede terug te voeren op slechter functionerende lichaamsdelen als gevolg van vergiftigen.

Denk in dit verband heel even in hoe jouw huis eruit zou zien als de vuilnisman maar 1 keer per jaar komt. Eerst is het nog te doen, maar later kun je je amper nog bewegen door het huis wat vol staat met afval. Mensen die vergiftigen kunnen zich ook steeds moeilijker bewegen...Afhankelijk van de plaats war de giften opgeslagen krijgt de klacht de naam van een ziekte.