Black_Forest-1024x768.jpg healer-offering-healing-word-cloud-picture-id673510302_-_kopie_(2).jpg Chinese_roos.jpg iStock-508167616.jpg reiki-stories-project.jpg white_lotus-flower-dsc05861-wp.jpg lotus2.JPG iStock-163206152.jpg

Tele'way

Het littekenloos verwijderen van:
- Tele's (gesprongen adertjes)
- Spider Naevi en bloedspatjes
- Fibromen
- Wratten (ouderdomswratten)
- Pigmentvlekken
- Vetknobbeltjes
- en andere onregelmatigheden in de huid.

Tele’s, wat zijn het?

Tele’angiectasien zijn chronische verwijde haarvaatjes. De klepjes in de haarvaatjes deze functioneren niet meer naar behoren, daardoor blijft het bloed erin staan en worden ze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid. Zijn het aftakkingen van aders, dan bevatten ze donkerrood bloed, helderrood bloed is meestal slagaderlijk.
De overige aandoeningen ..» zie ander tabblad!

Waardoor ontstaan rode adertjes?

Er zijn verschillende oorzaken voor het ontstaan van tele’s. Zoals zwak bindweefsel, hormonale en spijsverteringsstoornissen, roken, teveel alcohol en hoge bloeddruk. De oorzaak kan ook uitwendig zijn, door schaafwonden, te agressieve cosmetica en te grote temperatuurverschilen.

Tele’s kunnen meestal bij iedereen verwijderd worden.

De contra-indicaties zijn:

Suikerziekte, pace-maker, bloedverdunners, hartkwalen en rosacea. Rosacea zijn rode adertjes, op of tussen ontstekingen.

Couperose behandeling in de schoonheidssalon:

Uw huid wordt grondig gereinigd en met een fluweelzachte lysing ontdaan van afvalstoffen. De speciale koelingtherapie pakking van Alexandre Fabelle verstevigt de verslapte bloedvaatjes. Indien het goed gedaan wordt ziet u nadat het is genezen er niets meer van. De behandeling duurt ongeveer 3 kwartier, de koelingpakking en het coaguleren. Deze behandeling is voor alle huidtypen en de zeer gevoelige huid geschikt.

Gebruiksaanwijzing voor thuis:

Voor een goed resultaat zijn 3 producten voor thuisgebruik noodzakelijk. High colour dag en nacht crème zijn door elkaar te gebruiken, dus de dag kan ook ’s nachts opgebracht worden en evenzo met de nachtcrème. Er zijn 2 crèmes ontwikkeld omdat er zoveel werkstoffen in zitten, dat wanneer het in één crème aanwezig zou zijn, het minder effectief is. Het is belangrijk het masker minstens 5 maal per week toe te passen. Men behoeft het niet af te wassen, wegvegen met een tissue volstaat, daarna de High Colour Crème aanbrengen. De eigen crème kan eroverheen.

Tarieven voor Tele'way

Tele's 1 behandeling van 1 uur, incl.High color inflame en sterilon twv € 15,- € 70,--
1 ader € 47,50
Kleine oneffenheden ( per 10 minuten) € 26,-