Black_Forest-1024x768.jpg healer-offering-healing-word-cloud-picture-id673510302_-_kopie_(2).jpg Chinese_roos.jpg iStock-508167616.jpg reiki-stories-project.jpg white_lotus-flower-dsc05861-wp.jpg lotus2.JPG iStock-163206152.jpg

Metamorfose voetreflexmassage

Robert St. John (1914-1996) is de grondlegger van de metamorfose behandeling.
Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose behandeling om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder. De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder. De rups wordt wat hij als mogelijkheid in zich heeft en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.
Veel mensen hebben - net als de rups - kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent. Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bent.
 

Metamorfose massage is daarbij een hulpmiddel, waarbij de therapeute als katalysator werkt. Het woord metamorfose duidt aan dat er een positieve verandering op gang komt. Dit gebeurt in het vlak van de tijd.
Een liefdevolle aanraking - zonder oordeel en zonder verwachtingen - langs de reflexzônes van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. Waarbij de voeten staan voor vooruitgang en de handen voor handelen en het hoofd voor loslaten.
Alle blokkades opgedaan in de loop van het leven, worden opgeheven met deze therapie. Tevens zijn alle organen en orgaansystemen betrokken bij deze behandeling.
Een behandeling duurt circa 1 uur.